• TETT - Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás hivatalos honlapja

  • Lakossági kapcsolatok és kommunikáció
 
 
Kommunikációs tevékenység az NRHT munkájához kapcsolódóan

A kutatási területet környező települések önkormányzatai a TEIT-hez hasonló céllal megalapították a Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulást, amely testület megalakulása óta rendszeresen nyomon követi a kutatási munkákat és erről tájékoztatja a lakosságot.

Társaságunk kommunikációs gyakorlata az elmúlt években megteremtette a munkánk végzéséhez elengedhetetlenül szükséges kistérségi lakossági bizalmat. A korábbi években kialakult eszközrendszer megfelelő használata (sajtóközlemények, szerkesztett anyagok, TETT Hírlap, a TETT Híradó összeállításai) segít mozgásban tartani a helyi regionális és országos médiában a hulladéktároló témáját.

Az egész térségre kiterjedő közvélemény-kutatások eredményei és tapasztalatai azt mutatják, hogy az elmúlt években folytatott kommunikációs munka eredményes volt. A térségben élők többsége tudja, hogy eddig mi történt a lakóhelyük közelében, tisztában vannak az eddig végzett munkákkal.

Folyamatosan eljut a TETT Hírlap a kistérség minden háztartásába, rendszeresen tudósítva a munkálatokról. A lap immár 4-6 ezer példányban jelenik meg.

Most már hagyományosan minden évben megrendezzük a TETT-re Kész Napokat, valamint a szálkai Környezetvédelmi Tábort, amely lehetőséget ad a lakosság és az érdeklődők széleskörű tájékoztatására és – a kapcsolódó programokon keresztül – a kapcsolatok elmélyítésére.

    

Közvélemény-kutatás


A Bátaapáti térségében folyó hulladék elhelyezési program ismertségéről, annak elfogadottságáról, az RHK Kft. és a TETT munkájával kapcsolatosan 2002-ben, 2005-ben, 2007-ben, 2009-ben, 2011-ben, 2013-ban és 2015-ben is közvélemény-kutatást végzett a Szocio-Gráf Piac- és Közvélemény-kutató Intézet. Az alábbiakban megtekintheti a legfrissebb és a korábbi évek felméréseinek eredményét.

  

 
 
   
   
 • TETT - Társulás hivatalos honlapja

© TETT - Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás

 • Készült: 2020..